Min hundhistorie: Beskyttelse af mine redningshunde mod røg

Min hundhistorie: Beskyttelse af mine redningshunde mod røg

Hej Good Air Team,

Under brandene i Sonoma County var luftkvaliteten hjemme hos os i Dillon Beach dårlig, men ikke næsten lige så dårlig som da Camp Fire i Butte County skete. Den dårlige luft varede i tre uger her i 2018 og var i ”maroon” hele tiden. Superskadelig luftkvalitet. På det tidspunkt, efter at have gennemgået Sonoma County-brande, var vi opmærksomme på den skade, denne dårlige luft gjorde vores lunger. Og jeg vidste, at hvis det gjorde skade på mine lunger, gjorde det skade på mine hundes lunger. 

Under Sonoma amtsbrande gik jeg online for at søge efter masker til mine hunde, og jeg fandt de oplysninger, som du arbejdede med på maskerne. Jeg ønsker så, at jeg havde haft dem sidste år under lejrbålene.

Redningshunde i Californien Wildfire Smoke får K9 maskebeskyttelse
Heldigvis havde jeg trænet duftarbejde med begge mine hunde. Ikke til nogen form for konkurrence eller arbejde, men bare for at have det sjovt med mine hunde og give dem noget at gøre på en regnvejrsdag. Hvilket vidunderligt redskab at have sidste år under lejrbrande. Begge mine hunde var helt udmattede morgen og aften med 15 minutters duftarbejde inde i huset. Da jeg havde brug for at tage dem ud for at potte, var det meget hurtigt ind og ud, hvis det overhovedet var muligt, at minimere deres eksponering for den dårlige luft. Naturligvis havde jeg flere luftrensere i gang.

Beskyttelse af hunde fra Californien Wildfire Røg
I år er vi klar. Vi har fået vores nye masker til begge hunde. Begge redder, Lucca er et pommerske-Shih Tzu-amerikansk eskimo-pekingesisk blanding af 14 pund, og Trevi ved 26 pund er en tysk hyrde-Chihuahua-kvæghund-Poodle-Pomeranian-blanding, virkelig en Heinz 57. Lucca bærer en lille størrelse, og Trevi et medium. 

Hund bærer luftfiltermaske til beskyttelse mod røg
Tak for alt dit hårde arbejde med at udvikle disse masker. Jeg vil meget gerne tro, at vi aldrig har brug for dem, men virkeligheden i nutidens miljøspørgsmål, jeg vil være klar til mine piger!  

- Barbara